B2B uw partner in logistiek
Same day, next day, just-in-time,  levering voor een bepaalde tijd of gewoon de goedkoopste mogelijkheid? Het is allemaal mogelijk bij B2B logistics. Voor uw internationale express- en economyzendingen werkt B2B Logistics samen met grote internationale spelers, zoals: DHL, UPS, FedEx en TNT. Daarnaast kennen wij ook de “local heroes”, die voor specifieke bestemmingen precies datgene bieden wat voor uw zending van belang is. Door het inzetten van de juiste partij op het juiste moment, zorgen wij dat iedere zending met de grootst mogelijke zorg op tijd op de plaats van bestemming wordt geleverd. Heeft een zending minder haast? Dan kunt u natuurlijk rekenen op een passende “economy” oplossing. Met deze grote keuze aan mogelijkheden behoudt u altijd volledig overzicht van iedere individuele zending. Luchtvracht kent heel veel mogelijkheden en B2B Logistics kent de weg in deze internationale wereld. U kunt rekenen op de persoonlijke aandacht van onze operators, ondersteund door een monitoringsysteem dat de status van iedere zending continu en tot in detail controleert. Bij B2B Logistics bent u gegarandeerd aan het juiste adres voor zowel uw inkomende als uitgaande luchtvrachtzendingen. Of u nu met spoed een enkel klein onderdeel uit Azië nodig heeft of een volledige charter om uw goederen op tijd in Afrika te krijgen, wij regelen het voor u.
Luchtvracht
RExpress
Express zendingen (EU)

Internationale transport oplossingen

Het kiezen van een logistieke dienstverlener kan best lastig zijn. Ze  hebben elk hun specifieke kracht en/of kennisgebied. Zo is de een beter thuis in Azië en de ander in Europa, Afrika of Amerika. De een zal sterker presteren in een bepaald type dienstverlening, waar de ander meer flexibiliteit of juist een gunstiger prijsratio biedt. Kortom: welke partij biedt voor u de beste oplossing? B2B logistics beschikt over het juiste inzicht in welke partij uw zending het beste kan vervoeren, tegen de door u bepaalde condities. Hierbij kunt u natuurlijk gebruik maken van onze inkoopkracht, onze onafhankelijke positie en flexibiliteit in het selecteren van de juiste partij. Dit garandeert u de continuïteit van uw transport.  
Als u met B2B Logistics werkt hoeft u veel lastige keuzes nooit meer te maken. Het bellen van een koeriersdienst, internationale pakketdienst,transportondernemer, scheepsverlader of luchtvrachtspecialist hoeft niet meer. B2B Logistics neemt u de zorg uit handen en biedt u altijd de oplossing die het beste past bij wat u wilt vervoeren, waarnaartoe, op welke termijn en tegen de beste prijs. Voor elk type transportdienst bent u bij B2B Logistics automatisch aan het juiste adres. Full Container Load (FCL), deellading (LCL) of projectladingen met inzet van specifiek materieel.   Van luchtvrachtzending tot exclusieve charter, NFO (Next Flight Out) of zo nodig onder persoonlijke begeleiding OBC (On Board Courier). Groepagetransporten, palletzendingen of full trailer loads, spoedzendingen, specifieke projectladingen, roundtrip- transporten etc.
Wegtransport
Luchtvracht
Zeevracht
Met meer dan 25 jaar  ervaring ook uw betrouwbare  logistieke partner! Home Koeriersdiensten Transportoplossingen Airlineservices Vaste routes Gevarengoed Transportoplossingen